Termeni si conditii

1. ELEMENTE DEFINITORII


Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. Player One Gaming S.R.L., prin intermediul magazinului virtual www.playerone.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre Player One Gaming SRL.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:


Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.


Vanzator – societatea comerciala Player One Gaming SRL, avand sediul social in Barlad, strada Vasile Voiculescu 61; nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J37/837/1992, CIF RO39786737.


Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.


Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.


Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.


Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Întregul conţinut al site-ului playerone.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea SC Player One Gaming SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul SC Player One Gaming SRL a oricărora din elementele enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

3.PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE DE SC Player One Gaming SRL

SC Player One Gaming SRL îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii. Produsele comercializate prin intermediul playerone.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare.

Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document şi în limita stocului disponibil. Din acest motiv SC Player One Gaming SRL îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă a importatorului.

Foarte rar unele produse pot avea pe site preţuri greşite, stabilite în mod eronat de către aplicaţia noastră informatică. În aceste condiţii, întotdeauna se consideră preţ final cel acceptat de către client în cadrul discuţiilor purtate cu consultanţii de vânzări ai SC Player One Gaming SRL.

Preţurile prezentate pe site includ TVA (19%) şi nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care transportul gratuit se specifică în mod expres pe site. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de consultantul de vânzări SC Player One Gaming SRL în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

SC Player One Gaming SRL nu oferă nicio garanţie, în mod expres, nici implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la, funcţionarea acestui site, informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt strict cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

4.PLATA SI LIVRAREA PRODUSELOR

Pretul, modalitatea de plata si de livrare sunt specificate in Comanda. Pentru a se efectua livrarea, produsele trebuie achitate integral.

Plata produselor comandate se poate efectua ramburs (la primirea coletului) sau in avans in cazul optarii pentru alte instrumente de plata (card). Curierul are obligatia de a emite chitanta pentru banii incasati.

Livrarea produselor se va efectua prin curier oriunde in tara. SC Player One Gaming SRL îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor. Costurile de expediere vor fi comunicate clienţilor înainte de livrarea produselor comandate.

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. SC Player One Gaming SRL va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor comandate de către client şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat. Recepţia este facută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conforme cu comanda şi cu nevoile acestuia.

SC Player One Gaming SRL îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive de forta majora.

5. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre SC Player One Gaming SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Fiecare produs comercializat de SC Player One Gaming SRL beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului.

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 (modificată prin O.U.G. nr. 174/2008) şi O.G. 21/1992. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală şi certificatul de garanţie în original. În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia.

6. RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul are dreptul să notifice în scris SC Player One Gaming SRL că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului conform U.U.G. 34/2014.

SC Player One Gaming SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

7. FORTA MAJORA

Niciuna din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este cauzată de un eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

9. LITIGII

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe Playerone.ro şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi.